H.S.V. de Brasm

H.S.V. de Brasm is een Hengelclub gelegen aan Vechtdijk in Dalfsen.

Meer informatie over H.S.V. de Brasm in Dalfsen

Hengelsportvereniging De Brasem is een van de oudste verenigingen in Dalfsen en is opgericht in 1908. Ze zijn aangesloten bij Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Oost-Nederland. In het laatste verenigingsnieuws wordt gemeld dat Ab Westerkamp kampioen is geworden van HSV de Brasem in 2023. Er worden ook uitslagen gegeven van de seniorencompetitie en de jeugdcompetitie, waarbij Lysanne Pierik kampioen is geworden. Verder wordt er geen specifieke informatie gegeven in de tekst.

Wil je weten wat H.S.V. de Brasm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.S.V. de Brasm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.S.V. de Brasm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.S.V. de Brasm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar H.S.V. de Brasm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.S.V. de Brasm

Bezoekers bekeken ook