H. Cyriacus kerk

H. Cyriacus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Pleijendal 5 in Dalfsen.

Meer informatie over H. Cyriacus kerk in Dalfsen

H. Cyriacus Dalfsen is een parochie in Dalfsen, opgericht in 1858. Ze vieren hun 12½ jarig jubileum op zondag 5 november in Dedemsvaart. Op 17 januari 2024 wordt de Dag van het Jodendom gevierd in de synagoge van Arnhem. Van 5 tot 11 november is er de Nationale Roepingenweek, waarin activiteiten en vieringen plaatsvinden rondom roepingen tot het priesterschap, diaconaat en religieus leven. Paus Franciscus roept op tot gebed en vasten op 27 oktober voor vrede in het Heilig Land en uit zijn bezorgdheid over de humanitaire situatie in Gaza. Pastor Joop Butti heeft onlangs met pensioen moeten gaan. Het kerkportaal en de Mariakapel zijn dagelijks geopend van 9 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over het geloof of om iets te bespreken, kan men in gesprek gaan met pastor Klein Overmeen.

Wil je weten wat H. Cyriacus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Cyriacus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Cyriacus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Cyriacus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar H. Cyriacus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Cyriacus kerk

Bezoekers bekeken ook