GVN

GVN is een Turncentrum gelegen aan Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen.

Meer informatie over GVN in Nieuwleusen

Bij Gymnastiekvereniging Nieuwleusen kan jong en oud samenkomen om van sporten te genieten. Of je nu beginner bent in turnen, gezellig wilt dansen in een groep of actief wilt bewegen, er is voor iedereen iets te vinden. Op de website kan je meer informatie vinden over de verschillende lessen die worden aangeboden, zoals ouder & kind, kleutergym, gymgroepen voor verschillende leeftijden, bewegen voor 50+, Total Body Workout, turnen en dansen. Helaas is de website nog in ontwikkeling. Als je vragen hebt, een opmerking wilt maken of een leuk idee hebt, kan je een mail sturen naar verschillende contactpersonen binnen de vereniging.

Wil je weten wat GVN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GVN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GVN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GVN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar GVN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GVN

Bezoekers bekeken ook