Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen

Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen is een Huisarts gelegen aan Ruitenborghstraat 28 in Dalfsen.

Meer informatie over Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen in Dalfsen

De griepvaccinaties worden dit jaar gegeven op woensdag 8 november, vrijdag 10 november en woensdag 15 november op locatie Trefkoele +. Als u in aanmerking komt voor de vaccinatie, ontvangt u in de laatste week van oktober een uitnodiging. De vaccins worden op 7 november geleverd. Daarnaast kunt u ook in aanmerking komen voor een pneumokokkenvaccinatie als u geboren bent in 1957, 1958, 1959 of 1960. De uitnodiging hiervoor ontvangt u samen met die voor de griepvaccinatie. Vanaf 1 januari 2024 is het niet meer mogelijk om de lege verpakking van uw medicatie in de brievenbus te deponeren of af te geven bij de balie. Het is belangrijk dat uw gegevens volledig en juist bekend zijn bij de praktijk. U kunt veel digitaal regelen, zoals het maken van een afspraak, het herhalen van medicatie en het inzien van labresultaten. Daarnaast staan de assistentes per week gemiddeld tussen de 1200 en 1400 patiënten telefonisch te woord en wordt er elke ochtend bij ongeveer 30 patiënten bloed afgenomen.

Wil je weten wat Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepspraktijk Huisartsen Dalfsen

Bezoekers bekeken ook