Grand Café Thuis bij Kappers

Grand Café Thuis bij Kappers is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 7 in Hoonhorst.

Meer informatie over Grand Café Thuis bij Kappers in Hoonhorst

Er is een nieuwe uitbater gevonden voor "Kappers" in Hoonhorst. Vanaf 1 december 2023 zal de locatie worden overgedragen. Het team is trots op wat ze hebben neergezet en bedankt iedereen die met plezier gebruik heeft gemaakt van hun gastvrijheid en keuken. De openingstijden zijn als volgt: op maandag gesloten, op dinsdag, woensdag en donderdag op afspraak voor wandel- of fietsgroepen, vergaderingen, etc., en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 uur tot uiterlijk 20:00 uur (keuken sluit om 19:30 uur). Buiten de openingstijden kunnen gasten gebruik maken van de faciliteiten door contact op te nemen. In de week van de herfstvakantie zal het restaurant gesloten zijn van 22 oktober 2023 tot en met 29 oktober 2023. Na de herfstvakantie zal de kaart voor avondeten komen te vervallen en is vrijdag 20 oktober de laatste mogelijkheid om te dineren, alleen op reservering. Op zondag 19 november zal het restaurant voor de laatste dag open zijn en daarna zal de overdracht plaatsvinden naar de nieuwe uitbater. Het adres van Grand Café Thuis bij Kappers is Kerkstraat 7, 7722 LR Hoonhorst, en ze zijn te bereiken via 0529-401281 of info@thuisbijkappers.nl.

Wil je weten wat Grand Café Thuis bij Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Thuis bij Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Thuis bij Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Thuis bij Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Grand Café Thuis bij Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Thuis bij Kappers

Bezoekers bekeken ook