Grand Café Het Oude Station

Grand Café Het Oude Station is een Restaurant gelegen aan Stationsweg 4 in Dalfsen.

Meer informatie over Grand Café Het Oude Station in Dalfsen

Bij Het Oude Station Dalfsen kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:00. Het Oude Station is een populaire plek voor toeristen, waar ze kunnen genieten van een vakantie in Dalfsen of een mooie tocht door het Vechtdal. Voor treinreizigers is het een verkoelende plek aan het einde van de dag. Voor degenen die uit eten willen, is het een gezellige plek voor een familiemaaltijd. En voor degenen die willen borrelen, is het een leuke afsluiting van de dag. Er is voor ieder wat wils. Kom snel langs en proef de sfeer bij Het Oude Station Dalfsen.

Wil je weten wat Grand Café Het Oude Station verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Het Oude Station of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Het Oude Station? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Het Oude Station het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Grand Café Het Oude Station reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Het Oude Station

Bezoekers bekeken ook