Grand Café de Viersprong

Grand Café de Viersprong is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Backxlaan 2 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Grand Café de Viersprong in Nieuwleusen

In het Vechtdal is LIV geopend, een nieuw restaurant met een prachtig design. Gasten zijn erg enthousiast over de sfeer en de gastvrijheid van het personeel. Het eten wordt als heerlijk en verrassend ervaren, met goede wijnen en mooie opgemaakte gerechten. Ook is er veel lof voor de service, zowel professioneel als kindvriendelijk. Gasten voelen zich welkom en genieten van een gezellige avond uit. LIV is op zoek naar nieuw personeel en nodigt getalenteerde afwassers, koks en bedieningsmedewerkers uit om lid te worden van hun 'LIV family'. Al met al wordt LIV gezien als een aanwinst voor de omgeving en een echte aanrader voor een heerlijke culinaire ervaring.

Wil je weten wat Grand Café de Viersprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Viersprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Viersprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Viersprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Grand Café de Viersprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Viersprong

Bezoekers bekeken ook