Grand Café de Fabriek

Grand Café de Fabriek is een Restaurant gelegen aan Koninginnenplein 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Grand Café de Fabriek in Dalfsen

De Fabriek in Dalfsen biedt verschillende arrangementen aan voor lunch, buffet en diner. Luncharrangementen zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen, terwijl buffetarrangementen vanaf 20 personen kunnen worden gereserveerd. Voor groepen vanaf 25 personen kan er een buffet op maat worden gemaakt. Aanpassingen in de buffetten zijn mogelijk en de wensen van de klant worden graag gehoord. Diner arrangementen zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen en kunnen ook worden uitgebreid met extra gerechten. Consumpties worden apart berekend. Daarnaast biedt De Fabriek ook een High Wine / High Beer arrangement aan, waarbij men kan genieten van heerlijke wijnen of bieren met bijpassende gerechten. Verdere contactinformatie en openingstijden van De Fabriek zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Grand Café de Fabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Fabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Grand Café de Fabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Fabriek

Bezoekers bekeken ook