Verzoek verklaring van geen bezwaar voor het opstijgen van vrije ballons (heteluchtballons) binnen de gemeente Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verzoek verklaring van geen bezwaar voor het opstijgen van vrije ballons (heteluchtballons) binnen de gemeente Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 29-01-2024 onderstaande melding ontvangen:Kenmerk: Z/24/716128Ingekomen: 29-01-2024Locatie: binnen de gemeente DalfsenProjectomschrijving: verzoek verklaring van geen bezwaar voor het opstijgen van vrije ballons (heteluchtballons) 2024ProcedureDe activiteit(en) uit de melding is/zijn vergunningvrij. U kunt om deze reden geen zienswijze of bezwaarschrift indienen.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de alcoholvergunning kunt u contact opnemen met het Team Openbare Orde,telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 14-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. gmb-2024-62029

Gerelateerde berichten