Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Buitenruimte Sjaloomschool

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Buitenruimte Sjaloomschool.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Doel besluitIn het wijzigingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Buitenruimte Sjaloomschool wordt de agrarische bestemming achter de Sjaloomschool aan de Hoevenweg 1, veranderd in een maatschappelijke bestemming voor de aanleg van parkeerplaatsen, landschappelijke inpassing en een speel/sportveld.Ter inzageMet ingang van 31 januari 2024 tot en met 13 maart 2024 ligt voor iedereen het vastgestelde Chw bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, 7e wijziging, Buitenruimte Sjaloomschool ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Voor een bezoek aan het gemeentehuis kunt u op telefoonnummer 14 0529 een afspraak maken.Reageren?Een belanghebbende kan van 31 januari 2024 tot en met 13 maart 2024 beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.In werking treden plan (geldigheid)De dag na de beroepstermijn (14 maart 2024) treedt het wijzigingsplan in werking. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan wordt de werking van plan uitgesteld totdat op dat verzoek is beslist.KostenVoor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.Meer informatieOok kunt u het wijzigingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nlmet identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDalfswz7-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 31-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. gmb-2024-44527

Gerelateerde berichten