Verzoek verklaring van geen bezwaar wegwedstrijd 'De Gooische Vesting Rally' op 16 maart 2024 op wegen binnen de gemeente Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verzoek verklaring van geen bezwaar wegwedstrijd 'De Gooische Vesting Rally' op 16 maart 2024 op wegen binnen de gemeente Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 23-01-2024 heeft de burgemeester van Dalfsen onderstaande aanvraag om een ontheffing ontvangen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV):Kenmerk: Z/24/714763Verzenddatum besluit:Locatie: op wegen binnen de gemeente DalfsenProjectomschrijving: verzoek verklaring van geen bezwaar wegwedstrijd 'De Gooische Vesting Rally' op 16 maart 2024ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing met een beslistermijn van maximaal 8 weken.De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 31-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. gmb-2024-42327

Gerelateerde berichten