Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van een Iep bij Poppenallee 1A, 7722KW Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van een Iep bij Poppenallee 1A, 7722KW Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 17-12-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen:Kenmerk: Z/23/711861Verzenddatum besluit:Locatie: Poppenallee 1A, 7722KW DalfsenProjectomschrijving: het kappen van een IepProcedureAfhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing:• de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of;• de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden.De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Kwaliteit, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. gmb-2023-549397

Gerelateerde berichten