Het organiseren van het verkopen van kerstbomen en kerststukjes op de hoek van Pleijendal/Wilhelminastraat in Dalfsen.

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het organiseren van het verkopen van kerstbomen en kerststukjes op de hoek van Pleijendal/Wilhelminastraat in Dalfsen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 05-10-2023 onderstaande melding ontvangen:Kenmerk: Z/23/706529Ingekomen: 05-10-2023Locatie: hoek Pleijendal/Wilhelminastraat in DalfsenProjectomschrijving: het organiseren van het verkopen van kerstbomen en kerststukjesProcedureDe activiteit(en) uit de melding is/zijn vergunningvrij. U kunt om deze reden geen zienswijze of bezwaarschrift indienen.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met Team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 18-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. gmb-2023-436975

Gerelateerde berichten