Aanvraag omgevingsvergunningvoor het starten met het slopen en het verwijderen van asbesthoudende materialen bij Poppenallee 22A, 7722KX Dalfsen.

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunningvoor het starten met het slopen en het verwijderen van asbesthoudende materialen bij Poppenallee 22A, 7722KX Dalfsen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 01-10-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen:Kenmerk: Z/23/704945Verzenddatum besluit:Locatie: Poppenallee 22A, 7722KX DalfsenProjectomschrijving: het starten met het slopen en het verwijderen van asbesthoudende materialenProcedureAfhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing:• de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of;• de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden.De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast.Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 11-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. gmb-2023-426949

Gerelateerde berichten