GewichtCoach Wendy

GewichtCoach Wendy is een Personal trainer gelegen aan Oosteinde 80 in Nieuwleusen.

Meer informatie over GewichtCoach Wendy in Nieuwleusen

Gewichtcoach Wendy Dalhuisen biedt persoonlijke begeleiding om je streefgewicht te behalen. Ze biedt een op maat gemaakt voedingsadvies en combineert dit met een trainingsprogramma. Daarnaast biedt ze ook personal training aan, waarbij je met een personal trainer traint en net een stapje verder gaat, waardoor je meer vooruitgang boekt. Wendy maakt gebruik van het Energy Controle systeem, een wetenschappelijk getest systeem waarmee inzicht wordt verkregen in je ademhaling en waaruit structurele verbetering voortkomt. Naast gewichtsbegeleiding biedt Wendy ook begeleiding op het gebied van leefstijl, voeding en beweging. Voor meer informatie of contact kun je Wendy bereiken via wendy@gewichtcoach.com of via 06 - 200 80 444. Haar praktijk is gevestigd aan Oosteinde 807711 BZ in Nieuwleusen.

Wil je weten wat GewichtCoach Wendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GewichtCoach Wendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GewichtCoach Wendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GewichtCoach Wendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar GewichtCoach Wendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GewichtCoach Wendy

Bezoekers bekeken ook