Gerrits Lijmwerken

Gerrits Lijmwerken is een Metselaar gelegen aan Westeinde 112 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Gerrits Lijmwerken in Nieuwleusen

Gerrits Lijmwerken is een modern aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het verlijmen van kalkzandsteen en cellenbeton. Ze hebben ervaring met het verlijmen van zowel handzame kalkzandsteenblokken als het stellen van kalkzandsteen elementen met behulp van moderne lijmkranen. Hoewel ze voornamelijk in Noord-Oost Nederland werken, bedienen ze het hele land vanuit hun thuisbasis in Nieuwleusen. Samenwerking en overleg met opdrachtgevers zijn belangrijke speerpunten van het bedrijf, wat hen heeft geholpen om een stabiele en betrouwbare partner in hun vakgebied te worden. Ze hebben dus een goede reputatie opgebouwd. Als je vragen hebt, een vrijblijvende offerte wilt of gewoon nieuwsgierig bent naar het bedrijf, kun je gerust contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Gerrits Lijmwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerrits Lijmwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerrits Lijmwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerrits Lijmwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Gerrits Lijmwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerrits Lijmwerken

Bezoekers bekeken ook