Gereformeerde kerk "Het Kruispunt"

Gereformeerde kerk "Het Kruispunt" is een Kerk gelegen aan Brethouwerstraat 19 in Dalfsen.

Meer informatie over Gereformeerde kerk "Het Kruispunt" in Dalfsen

De tekst bevat verschillende aankondigingen en gebeurtenissen binnen de gemeente. Zo zijn er tochten georganiseerd voor de jeugd, waarbij teamwork centraal staat. Er wordt ook een dankdag kinderdienst gehouden, waarbij de schoenendoosactie plaatsvindt. Een groep mensen kijkt terug op een geslaagde week in Tsjechië. De werkgroep Bijbelkringen is op zoek naar versterking en organiseert activiteiten voor jongeren. Er is een wekelijkse bijeenkomst genaamd 'Tijd voor God' voor ongeveer 40 jongeren. Daarnaast wordt er in de gemeente gezien hoe God aan het werk is en was er een geslaagde Connectavond met muziek en ontmoeting. Er wordt ook aangekondigd dat er vanaf januari twee ochtenddiensten zullen zijn in een ander gebouw. Verder wordt er melding gemaakt van een dubbele fusie in Dalfsen, een koninklijke onderscheiding voor gemeenteleden en een succesvolle fietsactiviteit.

Wil je weten wat Gereformeerde kerk "Het Kruispunt" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde kerk "Het Kruispunt" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde kerk "Het Kruispunt"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde kerk "Het Kruispunt" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Gereformeerde kerk "Het Kruispunt" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde kerk “Het Kruispunt”

Bezoekers bekeken ook