Gereformeerde Kerk Dalfsen

Gereformeerde Kerk Dalfsen is een Kerk gelegen aan Polhaarweg 22 in Dalfsen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Dalfsen in Dalfsen

De Gereformeerde Kerk Dalfsen (hersteld) is een gemeente die zich inzet om de Here Jezus Christus te dienen en te leven volgens de Bijbel. Ze geloven dat God onze Schepper is en dat we alleen door genade kunnen leven. Elke zondag wordt Gods Woord twee keer verkondigd om geestelijke voeding te ontvangen. Ze geloven ook dat Jezus Christus ons heeft verlost van onze zonden en dat de Heilige Geest het geloof in ons hart werkt. De gemeente onderschrijft de samenvatting van het Woord van God zoals beleden in de Nederlandse Geloofsbelijdenis, de Heidelbergse Catechismus en de Dordtse Leerregels. Het adres van de kerk is Polhaarweg 22, Dalfsen, en het telefoonnummer is 0529-723205. Er is ook een website waarop je kunt inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Dalfsen

Bezoekers bekeken ook