Geissler Installatietechniek b.v.

Geissler Installatietechniek b.v. is een Installatiebedrijf gelegen aan Handelsweg 24 in Lemelerveld.

Meer informatie over Geissler Installatietechniek b.v. in Lemelerveld

Geissler Installatietechniek is een bedrijf dat installaties ontwerpt en bouwt in verschillende sectoren, zoals intensieve veehouderij, utiliteitsbouw, industrie en milieutechniek. Het bedrijf is al ruim 100 jaar actief en streeft ernaar om voorop te lopen in de markt, te innoveren en zich te onderscheiden. Ze bieden totaaloplossingen, van advies en ontwerp tot productie en montage, en staan klaar voor hun klanten. Geissler Installatietechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van pluimveestallen, varkensstallen, rundveestallen, utiliteitsbouw, milieu- en energietechniek. Ze hebben recente projecten uitgevoerd, zoals het verwarmen van een zwembad op een camping met heatpipes en het implementeren van energiebesparende innovaties in een vleesvarkensstal. Het bedrijf is altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals. Klanten kunnen vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Contactgegevens van Geissler Installatietechniek zijn beschikbaar.

Wil je weten wat Geissler Installatietechniek b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geissler Installatietechniek b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geissler Installatietechniek b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geissler Installatietechniek b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Geissler Installatietechniek b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geissler Installatietechniek b.v.

Bezoekers bekeken ook