Garage van Leussen

Garage van Leussen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kampmansweg 6 in Dalfsen.

Meer informatie over Garage van Leussen in Dalfsen

Autobedrijf van Leussen is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bekend staat om zijn vertrouwde service. Ze zijn officieel dealer van Toyota, Lexus en Ford en hebben vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Naast verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, bieden ze ook onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel aan voor auto's van elk merk. Ze hechten veel waarde aan service en persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn ze op zoek naar nieuwe collega's en kun je hun vacatures bekijken op hun website.

Wil je weten wat Garage van Leussen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage van Leussen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage van Leussen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage van Leussen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Garage van Leussen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage van Leussen

Bezoekers bekeken ook