Galerie Pieter Zandvliet

Galerie Pieter Zandvliet is een Museum gelegen aan Plevierplein 17 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Galerie Pieter Zandvliet in Nieuwleusen

Mijn naam is Jan Willem Pieter Zandvliet, geboren in Leiden in 1969. Mijn werk wordt gekenmerkt door zwarte omlijningen, vaak gevuld met dunne lijnen. Ik speel met lijnen om mensen te misleiden en versterk de verwarring met patronen en contrasterende kleuren. Mijn doel is om mensen te verrassen en in de war te brengen met mijn kunst, net zoals ik zelf vaak in de war raak in normale situaties. Ik ben autistisch en probeer de bezoekers van mijn tentoonstellingen mee te nemen in mijn kijk op de wereld. Elk kunstwerk is voor mij een compleet andere reis. Naast schilderijen schrijf ik ook absurde romans en doe ik aan muziekprojecten. Mijn werk is over de hele wereld tentoongesteld in galeries en musea. Ik hoop je te zien op mijn volgende tentoonstelling.

Wil je weten wat Galerie Pieter Zandvliet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Galerie Pieter Zandvliet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Galerie Pieter Zandvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Galerie Pieter Zandvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Galerie Pieter Zandvliet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Galerie Pieter Zandvliet

Bezoekers bekeken ook