Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld

Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Vilstersestraat 35 in Lemelerveld.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld in Lemelerveld

Onze fysiotherapiepraktijk in Lemele/Lemelerveld biedt verschillende diensten aan, waaronder algemene fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie en geriatrie. Daarnaast hebben we beweegprogramma's ontwikkeld voor mensen met een chronische aandoening. Onze COREfit methode richt zich op de totale mens en zijn interactie met de omgeving. Ook bieden we FIT (functioneel in training) aan in Lemelerveld. Verder hebben we nieuwsberichten op onze website, waaronder informatie over therapeutische elastische kousen (TEK) en een wisseling van de wacht. Daarnaast bieden we orofaciale fysiotherapie aan. U kunt ons vinden op Vilstersestraat 35 in Lemelerveld en voor meer informatie kunt u mailen naar info@fysiolemelerveld.nl. We zijn actief op social media.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk Lemele/ Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook