Fysiotherapie Dalfsen

Fysiotherapie Dalfsen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Pleijendal 89-91 in Dalfsen.

Meer informatie over Fysiotherapie Dalfsen in Dalfsen

Fysiotherapie Dalfsen is een praktijk die gespecialiseerd is in het ondersteunen van natuurlijk bewegen met behulp van elastische tape. Ze bieden fysiotherapeutische behandelingen aan volwassenen, ouderen en kinderen. De praktijk heeft goed opgeleide erkende specialisten in huis en beschikt over een geoutilleerde medisch erkende voorziening. Ze hebben ook gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten in dienst. De praktijk is gekwalificeerd als TopZorg Praktijk en als Plus Praktijk en is aangesloten bij verschillende netwerken en organisaties. De openingstijden van de praktijk zijn op werkdagen en de administratie is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. De praktijk is gespecialiseerd in de McKenzie Methode, een behandelingssysteem voor klachten aan het bewegingsapparaat.

Wil je weten wat Fysiotherapie Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Fysiotherapie Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Dalfsen

Bezoekers bekeken ook