Fysio Vechtdal

Fysio Vechtdal is een Fysiotherapeut gelegen aan Omloop 24 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Fysio Vechtdal in Nieuwleusen

Bij Fysio Vechtdal werken verschillende specialisten samen om u te helpen bij uw klachten en doelen te bereiken. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, manueel therapeuten, huisartsen en orthopeden. Ze bieden een breed scala aan specialisaties, zoals algemene fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie en geriatriefysiotherapie. Daarnaast kunnen ze echografie gebruiken als diagnostisch middel. De praktijk heeft meerdere locaties in Nieuwleusen en Balkbrug. Ze zijn open op werkdagen en bieden verschillende openingstijden. Als u op de hoogte wilt blijven van het nieuws van Fysio Vechtdal, kunt u hen volgen op social media.

Wil je weten wat Fysio Vechtdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Vechtdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Vechtdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Vechtdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Fysio Vechtdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Vechtdal

Bezoekers bekeken ook