Funwheel

Funwheel is een E-commerceservice gelegen aan Kerkplein 30 in Dalfsen.

Meer informatie over Funwheel in Dalfsen

Sportscan BV is een ervaren en dynamisch onderzoeks- en adviesbureau in en voor de sport. Ze hebben ruim twintig jaar ervaring op het gebied van sportstimulering en hebben een breed netwerk van professionals in de sport. Diverse gemeenten geven Sportscan het vertrouwen om verschillende opdrachten uit te voeren. Ze zijn innovatief en creatief en hebben een breed scala aan producten ontwikkeld voor gemeenten, sportservice-organisaties en sportaanbieders, zoals de websites www.sportpas.nl en www.sportgids.nl. Sportpas.nl biedt gemeenten een maatwerk website waar alle sport- en beweegaanbieders te vinden zijn en waar deelnemers zich gemakkelijk kunnen inschrijven voor lokale activiteiten. Daarnaast voert Sportscan ook onderzoeken uit, zoals marktonderzoeken, evaluatieonderzoeken en sportdeelnameonderzoeken. Ze maken veel gebruik van het internet bij onderzoek en zorgen ervoor dat gebruikers de vragenlijsten eenvoudig en efficiënt kunnen invullen. Hun opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, sportservice-organisaties, landelijke sportbonden en sportverenigingen. Sportscan is gevestigd in Dalfsen.

Wil je weten wat Funwheel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Funwheel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Funwheel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funwheel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Funwheel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Funwheel

Bezoekers bekeken ook