Fresh-Media

Fresh-Media is een Webdesign gelegen aan De Singel 20 in Dalfsen.

Meer informatie over Fresh-Media in Dalfsen

Fresh-Media is een full service internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt om dichter bij hun doelgroep te komen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het ontwerpen en ontwikkelen van websites, e-commerce oplossingen en apps. Een voorbeeld van hun werk is de webshop van Villa Madelief, waar klanten met plezier online kunnen shoppen. Dankzij een slimme webapp is het orderpicken voor Villa Madelief ook erg gemakkelijk. Fresh-Media is ook trots partner van MakelMail, waar ze e-mailmarketingdiensten aanbieden aan makelaars. Ze bieden kant-en-klare oplossingen aan die gebruiksvriendelijk, eenvoudig en elegant zijn. Daarnaast bieden ze ook CRM koppelingen aan, waarbij woningen en contacten gekoppeld kunnen worden vanuit een CRM-systeem. Ze zorgen er ook voor dat de opmaak van de websites naadloos aansluit op de huisstijl van de makelaar. Een ander voorbeeld van hun werk is de website van Auberge 't Asje, waar zaak en smaak perfect samenkomen. Fresh-Media heeft deze ervaringen tot in detail weten te weerspiegelen op de website van het restaurant en heeft ook online reserveren erg gemakkelijk gemaakt. Fresh-Media heeft zowel Fresh-Media als andere opdrachtgevers en alle rechten zijn voorbehouden aan Fresh Media tot 2023.

Wil je weten wat Fresh-Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresh-Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresh-Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresh-Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Fresh-Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresh-Media

Bezoekers bekeken ook