Focus on Health

Focus on Health is een Fysiotherapeut gelegen aan De Grift 26 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Focus on Health in Nieuwleusen

Focus on Health fysiotherapie in Nieuwleusen biedt een unieke behandelmethode aan genaamd McKenzie therapie. Deze methode is gericht op het onderzoeken en behandelen van pijn aan de wervelkolom en ledematen en wordt internationaal geprezen. Wat deze methode bijzonder maakt, is de actieve betrokkenheid van de patiënt en het snelle resultaat. Tijdens de behandeling leer je als cliënt hoe je zelf je klachten kunt oplossen. In de regio wordt deze therapie nog niet aangeboden, waardoor Focus on Health uniek is. Daarnaast heeft de praktijk een kennisbank waar je meer informatie kunt vinden over verschillende klachten en wat zij voor jou kunnen betekenen. Als je interesse hebt in fysiotherapie bij Focus on Health, kun je contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Focus on Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Focus on Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Focus on Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Focus on Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Focus on Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Focus on Health

Bezoekers bekeken ook