Flawless by Merel

Flawless by Merel is een Schoonheidssalon gelegen aan Berkendijk 30 in Lemelerveld.

Meer informatie over Flawless by Merel in Lemelerveld

Bij Flawless By Merel draait alles om persoonlijke aandacht, warmte en vakkundigheid. Ze zijn toegewijd aan het verbeteren van de huid, het verwennen van de zintuigen en het accentueren van de natuurlijke schoonheid. Ze gebruiken alleen hoogwaardige, pure producten en geloven in de kracht van natuurlijke producten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals huidverbetering, gezichtsbehandelingen, hars- en verfbehandelingen, pedicure, visagie en workshops. Je kunt ook advies op maat krijgen door een online skintake formulier in te vullen. Merel wordt geprezen om haar kennis en passie voor haar vak en de natuurzuivere producten die ze gebruikt. Flawless By Merel is gevestigd in Lemelerveld en werkt alleen op afspraak.

Wil je weten wat Flawless by Merel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flawless by Merel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flawless by Merel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flawless by Merel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Flawless by Merel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flawless by Merel

Bezoekers bekeken ook