fit20 Dalfsen

fit20 Dalfsen is een Coach gelegen aan Prinsenstraat 32 in Dalfsen.

Meer informatie over fit20 Dalfsen in Dalfsen

Bij fit20 Dalfsen kun je wekelijks een personal training van 20 minuten volgen. Je wordt persoonlijk begeleid en er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte. Je kunt gewoon in je dagelijkse kleding trainen, omdat je niet zweet hoef je niet te douchen of om te kleden. Er is een optimaal binnenklimaat. Marion, een klant van fit20, heeft gemerkt dat ze sterker is geworden en minder last heeft van spierpijn en rugpijn. Haar bloeddruk is ook naar normale waarden gezakt, waardoor ze is gestopt met bloeddrukverlagers. Ook Michiel van Haastert, een arts, traint bij fit20 en vindt het prettig dat hij direct na zijn werk kan trainen en geen tijd hoeft te verspillen aan omkleden. Er zijn meer dan 17.000 klanten bij fit20 en de formule is wereldwijd uitgebreid.

Wil je weten wat fit20 Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar fit20 Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Dalfsen

Bezoekers bekeken ook