Aanvraag omgevingsvergunning voor het nieuw bouwen van een recreatiewoning bij Doevelersteeg 15, 7722JW Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het nieuw bouwen van een recreatiewoning bij Doevelersteeg 15, 7722JW Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 01-12-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen: Kenmerk: Z/23/710398 Verzenddatum besluit: Locatie: Doevelersteeg 15, 7722JW Dalfsen Projectomschrijving: het nieuw bouwen van een recreatiewoning Procedure Afhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing: • de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of; • de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Openbare Orde, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 25-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. fd619400784ceb49b1ac2dd12e100665

Gerelateerde berichten