Emmagebouw

Emmagebouw is een Kerk gelegen aan Emmastraat 21 in Dalfsen.

Meer informatie over Emmagebouw in Dalfsen

H. Cyriacus Dalfsen is een parochie die in 1858 is opgericht en in 2011 is samengegaan met de Emmanuelparochie. Er zijn verschillende activiteiten en vieringen in elk bisdom en bij religieuze gemeenschappen waarin de roeping tot het priesterschap, diaconaat en religieus leven centraal staat tijdens de Nationale Roepingenweek in november. Paus Franciscus heeft opgeroepen tot gebed en vasten op 27 oktober voor vrede in het Heilig Land en zijn bezorgdheid geuit over de humanitaire situatie in Gaza. Pastor Joop Butti heeft recentelijk met pensioen genomen. Het kerkportaal en de Mariakapel zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Als je meer wilt weten over het geloof of ergens over wilt praten, kun je in gesprek gaan met pastor Klein Overmeen.

Wil je weten wat Emmagebouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmagebouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmagebouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmagebouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Emmagebouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmagebouw

Bezoekers bekeken ook