ELK

ELK is een Kledingwinkel gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Dalfsen.

Meer informatie over ELK in Dalfsen

Wij zijn een modewinkel in Dalfsen, waar je terecht kunt voor dames-, heren- en kinderkleding. Onze winkel heeft een oppervlakte van bijna 300 m² en is de ideale plek voor het hele gezin. Bij ons staat service voorop, je wordt ontvangen met een kop koffie en ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het winkelen. Terwijl jij rustig kunt rondkijken, vermaken de kinderen zich in de speelhoek. In onze winkel vind je prachtige merken zoals Yaya, Pieces, Jack & Jones, Cars Jeans en nog veel meer. Naast kleding bieden we ook sfeervolle woonaccessoires en cadeaus aan. Je kunt ons vinden op Wilhelminastraat 6 in Dalfsen en we zijn geopend op dinsdag t/m donderdag van 09:30 - 17:30 uur, op vrijdag van 09:30 - 21:00 uur en op zaterdag van 09:30 - 17:00 uur.

Wil je weten wat ELK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ELK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ELK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ELK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar ELK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ELK

Bezoekers bekeken ook