Elektro Centrum Lemelerveld

Elektro Centrum Lemelerveld is een Winkel gelegen aan Vilstersestraat 11 in Lemelerveld.

Meer informatie over Elektro Centrum Lemelerveld in Lemelerveld

Elektrocentrum is een elektronicabedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en reparatie van huishoudelijke apparatuur. Ze bieden een breed scala aan hoogwaardige elektrische apparaten, zoals televisies, wasmachines, drogers, vaatwassers en keukenmachines. Daarnaast hebben ze ook een categorie 'Beeld & Geluid' en 'Keuken' waar je verschillende producten kunt vinden. Enkele van hun bestsellers zijn de Sonos Era 300 draadloze stereoluidspreker, Samsung Q-series HW-Q990C/XN, en LG OLED evo OLED55C35LA TV. Elektrocentrum biedt ook een nieuwsbrief aan waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en veilig en gemakkelijk betalen in hun webshop.

Wil je weten wat Elektro Centrum Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elektro Centrum Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elektro Centrum Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elektro Centrum Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Elektro Centrum Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elektro Centrum Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook