Eethuus Dalfsen

Eethuus Dalfsen is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 1B in Dalfsen.

Meer informatie over Eethuus Dalfsen in Dalfsen

Bij Eethuus Dalfsen kun je heerlijk eten bestellen. Ze hebben een uitgebreid menu waar je naar kunt scrollen om te bekijken en direct te bestellen. De klanten geven hen 5 sterren na 28 beoordelingen, dus je kunt zelf ervaren hoe goed het eten is. Als je op de hoogte wilt blijven van unieke kortingen en acties, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Bovendien krijg je 10% korting op elke bestelling vanaf € 20,00 via de website en app. Bij elke bestelling spaar je ook punten. Bij 5 punten krijg je € 5 korting. Om sneller en eenvoudiger te bestellen, kun je de app downloaden voor Android. Daarnaast kun je ook kijken welke gerechten het meest populair zijn en deze direct bestellen. Helaas is de website momenteel gesloten, maar deze wordt binnenkort geopend.

Wil je weten wat Eethuus Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuus Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuus Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuus Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Eethuus Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuus Dalfsen

Bezoekers bekeken ook