Eethuis Cafetaria Goos

Eethuis Cafetaria Goos is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 18 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Eethuis Cafetaria Goos in Nieuwleusen

Cafetaria GOOS De Eetkamer in Baron van Dedemstraat 18 in Nieuwleusen is een eethuis dat voornamelijk met verse producten werkt en zoveel mogelijk producten uit de streek serveert, zoals asperges. De gehele menukaart is ook beschikbaar om af te halen, inclusief voor-, hoofd- en nagerechten. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 0529 481 315 of via e-mail info@eethuis-goos.nl. De openingstijden van het eethuis zijn niet vermeld in de tekst. Er is ook een Style Selector beschikbaar op de website, waarbij de layout style, de predefined colors en de background image aangepast kunnen worden.

Wil je weten wat Eethuis Cafetaria Goos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis Cafetaria Goos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis Cafetaria Goos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis Cafetaria Goos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Eethuis Cafetaria Goos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis Cafetaria Goos

Bezoekers bekeken ook