Dorien de Woonprofessional

Dorien de Woonprofessional is een Meubelwinkel gelegen aan Burgemeester van Bruggenplein 6 in Dalfsen.

Meer informatie over Dorien de Woonprofessional in Dalfsen

Dorien de Woonprofessional in Dalfsen heeft als missie om mensen te helpen een echt mooi huis te maken. Ze bieden een prachtige collectie raam- en wandbekleding, vloeren en verf aan. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of liever het werk overlaat aan een professional, bij Dorien is maatwerk toegankelijk voor iedereen. In de winkel vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld voor een optimaal resultaat. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, staan vakkundige mensen voor je klaar met passend advies. Na een bezoek aan de winkel kun je ook een persoonlijke afspraak maken voor advies. Dorien biedt ook een breed scala aan producten, zoals behang, vloeren, gordijnen, verf, raamdecoratie, meubels en horren. Ze hebben ook verschillende realisaties waar je inspiratie uit kunt opdoen. Dorien staat bekend om hun goede service, vakmanschap en betaalbare prijzen. Je kunt ook het enquêteformulier invullen om waardevolle feedback te geven. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en trends door Dorien te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Dorien de Woonprofessional verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorien de Woonprofessional of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorien de Woonprofessional? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorien de Woonprofessional het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Dorien de Woonprofessional reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorien de Woonprofessional

Bezoekers bekeken ook