DLTC Gerner

DLTC Gerner is een Sportschool gelegen aan Haersolteweg 16 in Dalfsen.

Meer informatie over DLTC Gerner in Dalfsen

DLTC Gerner heeft verschillende nieuwtjes te melden. Er is een nieuwe uitgave van de Net-Uit club, er wordt een Wintermixtoernooi georganiseerd en de inschrijving voor de Vechtdalcup 2023 is geopend. Daarnaast kondigen ze het Dalfsen Open tennistoernooi aan, waar gezelligheid en prestaties centraal staan. DLTC is ook uitgeroepen tot de groenste sportclub van Overijssel en heeft een subsidie van 25.000 euro ontvangen om het sportterrein groener te maken. Voor meer informatie over lidmaatschap en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat DLTC Gerner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DLTC Gerner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DLTC Gerner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DLTC Gerner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar DLTC Gerner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DLTC Gerner

Bezoekers bekeken ook