Dirk Wennemars

Dirk Wennemars is een Bed & Breakfast gelegen aan J. Schaapmanstraat 12, Oudleusen in Dalfsen.

Meer informatie over Dirk Wennemars in Dalfsen

Het is nog steeds een onzekere tijd, maar er zijn beperkte mogelijkheden om te genieten van barbecue en buffet. Vanwege personeelstekort zijn de mogelijkheden beperkt en zijn we gesloten tijdens de kerstdagen. Er zijn koelwagens te huur en er is beperkte bezorging mogelijk, maar afhalen is gewenst. Bij Dirk Wennemars Vers Supermarkt kunt u ook ontbijt op locatie regelen voor maximaal 40 personen. Daarnaast bieden ze mooie broodmanden, zuivelmanden, geschenkmanden en kerstpakketten aan. Ook hebben ze een ruim aanbod aan luxe broodjes en dranken. Ze hebben ook een sfeervol vakantiehuis met 6 slaapkamers en een grote tuin met veel vermaak voor kinderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Dirk Wennemars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dirk Wennemars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dirk Wennemars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dirk Wennemars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Dirk Wennemars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dirk Wennemars

Bezoekers bekeken ook