De Witte Gans

De Witte Gans is een Restaurant gelegen aan Heinoseweg 30 in Dalfsen.

Meer informatie over De Witte Gans in Dalfsen

In de bossen bij Dalfsen ligt De Witte Gans, waar eigentijdse gastvrijheid wordt geboden op een sprookjesachtige locatie. Het tuinterras is perfect om in de zomer van te genieten, terwijl de openhaard binnen zorgt voor een sfeervolle ambiance in de wintermaanden. Het keukenteam luistert naar de seizoenen en de kaart verandert regelmatig. Naast gerechten uit de Mediterrane en Franse keuken, zijn er ook internationale invloeden en lokale producten te vinden. De historie van Herberg de Witte Gans gaat terug naar 1869, toen Hermannus Mans Tijhaar een bakkerij annex kruidenierszaak liet bouwen op grond die hij had gekocht. Bij De Witte Gans kun je genieten van heerlijke gerechten die ambachtelijk worden bereid met producten uit de omgeving. Het restaurant is gevestigd aan de Heinoseweg 30 in Dalfsen en is geopend op donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat De Witte Gans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Witte Gans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Witte Gans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Witte Gans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar De Witte Gans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Witte Gans

Bezoekers bekeken ook