De Kaashelden

De Kaashelden is een Delicatessenwinkel gelegen aan Prinsenstraat 5A in Dalfsen.

Meer informatie over De Kaashelden in Dalfsen

Bij De Kaashelden kun je nieuwe smaken ontdekken. Naast het vertrouwde assortiment hebben ze ook nieuwe producten toegevoegd. Je kunt langskomen in de winkel of online bestellen. Ze hebben een divers assortiment met onder andere noten, zuidvruchten, wijnen, bieren en tapas. Het team staat klaar om advies te geven en je kennis te laten maken met onverwachte smaakcombinaties. Op de website kun je alvast een indruk krijgen van wat ze in de winkel hebben. Ze hebben ook vacatures openstaan en je kunt gebruik maken van hun bestelservice. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt je bestelling digitaal doorgeven en deze zal op de gewenste ophaaltijd klaarstaan. Voor contactgegevens en de locatie kun je terecht op hun website. Daarnaast kun je bij hen sparen voor Piggy punten en deze inwisselen voor iets lekkers uit de winkel.

Wil je weten wat De Kaashelden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kaashelden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kaashelden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kaashelden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar De Kaashelden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kaashelden

Bezoekers bekeken ook