De Hockeywinkel

De Hockeywinkel is een Winkel voor ijshockeybenodigdheden gelegen aan De Vesting 41 in Dalfsen.

Meer informatie over De Hockeywinkel in Dalfsen

De Hockeywinkel biedt een breed assortiment aan hockeysticks, met merken zoals Princess, Adidas, The Indian Maharadja, TK, Grays, Reece, Ritual, Brabo, en Jamie Dwyer. Er worden ook hockeyschoenen en hockeytassen verkocht. Momenteel zijn er kortingen van 30% of meer op geselecteerde items, en tot wel 80% korting op hockeyschoenen. De Hockeywinkel is gevestigd in Barendrecht en is aangesloten bij verschillende hockeyclubs. De klantenservice is beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur via email.

Wil je weten wat De Hockeywinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hockeywinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hockeywinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hockeywinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar De Hockeywinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hockeywinkel

Bezoekers bekeken ook