De Grutte Moole

De Grutte Moole is een Damesmode gelegen aan Prinsenstraat 35 in Dalfsen.

Meer informatie over De Grutte Moole in Dalfsen

In het monumentale pand van De Grutte Moole in Dalfsen vindt u een mix van modieuze, stijlvolle en sportieve dameskleding. Sinds 1988 wordt de winkel met prachtige merken gerund door Gerna Dwars, die met veel enthousiasme en toewijding te werk gaat. Ook heren zijn welkom en kunnen ontspannen in leren fauteuils bij de open haard, onder het genot van heerlijke koffie en interessante lectuur. Parkeren in de directe omgeving is gratis. Het pand zelf heeft een rijke geschiedenis, daterend uit de 18e eeuw als voormalige maalderij waar grutten en boekweit werden gemalen met behulp van paarden. Het adres van de winkel is Prinsenstraat 35, 7721 AH Dalfsen, en de openingstijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Volg De Grutte Moole op sociale media.

Wil je weten wat De Grutte Moole verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Grutte Moole of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Grutte Moole? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Grutte Moole het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar De Grutte Moole reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Grutte Moole

Bezoekers bekeken ook