De Chinese Muur

De Chinese Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Oosteinde 35 in Nieuwleusen.

Meer informatie over De Chinese Muur in Nieuwleusen

Bij het bestellen van catering bij deze zaak moet er minimaal 15 personen zijn. Het menu bestaat uit verschillende gerechten, zoals mini loempia's, saté, babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy, geroosterd speenvarken, cha siew (geroosterd varkensvlees), koe loe yuk, spareribs met peper en kruiden, yu hsiang, sam sie (3 soorten vlees: kipfilet, varkensvlees en rundvlees), kip met zwarte bonen saus, nasi en bami. Het tarief is €21,00 per persoon en er moet een dag van tevoren besteld worden. Reserveren is ook vereist en kost €22,50.

Wil je weten wat De Chinese Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Chinese Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Chinese Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Chinese Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar De Chinese Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Chinese Muur

Bezoekers bekeken ook