De Beautyloods

De Beautyloods is een Kapper gelegen aan Prinsenstraat 22 D in Dalfsen.

Meer informatie over De Beautyloods in Dalfsen

Bij De Beautyloods kunnen mensen vijf dagen per week terecht voor diverse haarbehandelingen zoals knippen, kleuren, verzorgen en stylen. Ze bieden ook hairextensions aan voor meer volume of om het haar snel te verlengen. Daarnaast hebben ze fijne beautybehandelingen zoals een browlift. Ze hebben ruime openingstijden en je kunt eenvoudig online een afspraak maken. Het team bestaat uit kapsters en beautyspecialisten die met passie en kennis van de laatste trends en technieken werken. Ze geven altijd persoonlijk advies en vertrouwen op L'ANZA voor de verzorging, kleur en styling van het haar. Een bezoek aan De Beautyloods is een ontspannend moment voor jezelf waar je met een prachtig kapsel, hairextensions, wenkbrauwen en een opgefrist gevoel de salon verlaat. Ze bieden ook bruidskapsels en -make-up aan voor mensen die gaan trouwen. Volg hen op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Wil je weten wat De Beautyloods verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Beautyloods of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Beautyloods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Beautyloods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar De Beautyloods reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Beautyloods

Bezoekers bekeken ook