D's Hair Coiffure

D's Hair Coiffure is een Kapper gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 14 in Nieuwleusen.

Meer informatie over D's Hair Coiffure in Nieuwleusen

Diane van Dijk is een allround dames- en herenkapster en hairextensionspecialiste. Sinds december 2011 heeft ze haar eigen salon genaamd D's Hair Coiffure. In de salon kunnen klanten terecht voor knip-, kleur- en permanentbehandelingen, maar ook voor het plaatsen van hairextensions. Tijdens de behandelingen kunnen klanten genieten van een kopje koffie of thee. Diane heet iedereen van harte welkom in haar salon en geeft ook de tip om een D's Hair Coiffure Cadeaubon cadeau te geven of te krijgen.

Wil je weten wat D's Hair Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D's Hair Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D's Hair Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D's Hair Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar D's Hair Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D’s Hair Coiffure

Bezoekers bekeken ook