Cycling Lemelerveld

Cycling Lemelerveld is een Fietsclub gelegen aan Dominee C. Keersstraat 63B in Lemelerveld.

Meer informatie over Cycling Lemelerveld in Lemelerveld

Cycling Lemelerveld is een fietsvereniging die voornamelijk in de zomerperiode gezamenlijk fietst. Ze hebben verschillende groepen, namelijk race/toer, mountainbike (& dames) en jeugd groepen. Daarnaast organiseren ze jaarlijks twee evenementen, de Boombouw Wintermarathon en de KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor de clubleden. Cycling Lemelerveld heeft momenteel meer dan 200 leden en is actief bezig met het beheren van hun website.

Wil je weten wat Cycling Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cycling Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cycling Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cycling Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Cycling Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cycling Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook