Createkst

Createkst is een Marketingconsultant gelegen aan Vossersteeg 75 in Dalfsen.

Meer informatie over Createkst in Dalfsen

Ilona Burgers is een expert op het gebied van communicatie en marketing. Ze gelooft dat het gevoel en de zichtbaarheid van een bedrijf essentieel zijn om succesvol te zijn. Ze helpt bedrijven om consistent en effectief te communiceren met hun doelgroepen. Om dit te bereiken, adviseert ze om eerst de kernwaarden en merkwaarden van het bedrijf te bepalen en vervolgens een strategie te ontwikkelen. Dit begint met het creëren van een sterke huisstijl en website, gevolgd door een marketingplan en communicatieplan. Ilona biedt ook sparsessies aan waarin ze ideeën, feedback en advies geeft. Ze biedt ook branding sessies aan, waarin ze helpt om het gewenste gevoel van het bedrijf over te brengen en een strategisch plan op te stellen. Ze kan ook de aansturing regelen van verschillende externe partijen, zoals reclamebureaus en social media partners. Ilona heeft ook haar eigen bedrijf, Twisting Tales Magazine, waarin ze haar passie voor handwerken combineert met haar dochter. Ze is gepassioneerd om mensen vooruit te helpen en werkt graag op de achtergrond.

Wil je weten wat Createkst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Createkst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Createkst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Createkst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Createkst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Createkst

Bezoekers bekeken ook