CoRunning Voeding & Beweging

CoRunning Voeding & Beweging is een Gezondheidsclub gelegen aan Roede 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over CoRunning Voeding & Beweging in Nieuwleusen

Corunning is een plek waar je coaching kunt krijgen om een levensstijl te ontwikkelen met gezonde voeding en beweging die bij jou past. Corina Vrieling is een BGN-gewichtsconsulente die je begeleidt naar een gezonder gewicht zonder een dieet. Ze biedt een gratis kennismakingsgesprek aan. Daarnaast helpt ze je ook met bewegen als je hebt besloten om dat te doen. Als je in de overgang bent, verandert je lichaam vanaf 40 jaar. Corina Vrieling biedt ook een gratis kennismakingsgesprek aan voor vrouwen in de overgang. Je kunt je eenvoudig online aanmelden voor de coaching. Daarnaast is er ook een powerwalkingclub in Nieuwleusen, waar je kunt powerwalken in een actief en stevig tempo met tussendoor spierversterkende oefeningen. Op de website kun je het laatste nieuws van Corunning vinden en ervaringen lezen van andere mensen die gebruik hebben gemaakt van de coaching.

Wil je weten wat CoRunning Voeding & Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CoRunning Voeding & Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CoRunning Voeding & Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CoRunning Voeding & Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar CoRunning Voeding & Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CoRunning Voeding & Beweging

Bezoekers bekeken ook