ComfortTuin

ComfortTuin is een Winkel voor tuinmeubilair gelegen aan Burgemeester Backxlaan 339A in Nieuwleusen.

Meer informatie over ComfortTuin in Nieuwleusen

ComfortTuin is een winkel die gespecialiseerd is in luxe tuinproducten zoals terrasverwarmers, vuurtafels, barbecues en meer. Ze bieden persoonlijke service via WhatsApp, Social Media of telefoon. Daarnaast bieden ze gratis bezorging waarbij jij bepaalt wanneer de producten worden geleverd. ComfortTuin belooft altijd een goede keuze te bieden en geeft 365 dagen retourrecht. Ze hanteren eerlijke prijzen en kwaliteit staat voorop. Het assortiment bestaat onder andere uit terrasverwarmers, vuurschalen, barbecues, vuurkorven, buitenkeukens en vuurtafels. ComfortTuin wil mensen de mogelijkheid bieden om buiten te beleven, te proeven en te zijn.

Wil je weten wat ComfortTuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ComfortTuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ComfortTuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ComfortTuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar ComfortTuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ComfortTuin

Bezoekers bekeken ook