CodeGlass

CodeGlass is een Softwarebedrijf gelegen aan Baarslagweg 1 in Dalfsen.

Meer informatie over CodeGlass in Dalfsen

CodeGlass is een intuïtieve, lichtgewicht tool die ontwikkelaars in staat stelt om hun ontwikkelervaring te verbeteren. Met CodeGlass kun je elk probleem reproduceren door de 'why' en 'how' te tonen en te geven, in plaats van alleen een stack trace. Je kunt ook bugs reproduceren zonder afhankelijk te zijn van bugrapporten. Daarnaast kan CodeGlass de flow van een draaiende applicatie tonen, waardoor er minder documentatie nodig is. Je hoeft niet meer naar collega's te vragen waar de code van een bepaalde functie te vinden is, want CodeGlass kan dit laten zien. Het traceren van prestatiegegevens is ook mogelijk in real-time. CodeGlass werkt snel en in real-time, zonder dat er opnames of verwerkingsstappen nodig zijn. Daarnaast werkt CodeGlass zonder toegang tot of wijzigingen in de broncode. Het heeft bewezen zeer efficiënt te zijn, aangezien het een probleem dat eerder drie dagen duurde om op te lossen, in slechts 15 minuten kon oplossen. Om de ultieme ontwikkelaarservaring zelf te ervaren, kun je een demo aanvragen.

Wil je weten wat CodeGlass verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CodeGlass of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CodeGlass? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CodeGlass het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar CodeGlass reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CodeGlass

Bezoekers bekeken ook